dimecres, 13 d’agost del 2008

Albania, Kosovo, Serbia i Hungria

Com podeu veure aixo de visitar paisos rapidament ens va molt be, encara que han estat visites molt curtes han estat prou intenses per poder-ne treure conclusions i d'altres coses.

L'aventureta per Albania va ser molt tranquila pero de vertigen, podiem triar dos camins per anar a Kosovo, el curt i rapid o el llarg i lent. Vam preferir anar per la ruta llarga. vam tindre d'agafar un ferri i fer 200 km dels 300 totals en obres, dels quals 75 eren d'un port de montanya que estava tant alt que em va agafar vertigen, ha estat realment una mala sensacio, pero com us he dit Albania es un pais que val molt la pena per visitar, pero aixo si, aviat que s'esta obrint al capitalisme i es molt possible que perdi l'essencia que te ara.

Per Kosovo la cosa encara que hagi estat rapida, en total 2 nits, ha estat prou intensa per veure que no tothom va patir la guerra de igual forma, que no hi ha tantes destrosses com ha Bosnia, pero que estan molt mes mimats, per tot arreu es veu cotxes de l'ONU, obres de tots els paisos del mon, Japo, EEUU, Finlandia i fins i tot l'Estat Espanyol, que hi ha sectors de la poblacio exagedaradement arrogants, en difinitiva el pais esta forsa be que no estan tan malament, els que estan vius, per que cimentiris n'hi ha molts, no dire el que penso per que seria massa fort, nomes dire que a Bosnia estan molt pitjor.

De Serbia hem estat dos nits i ens hem trobat tot de gent amabla, encara que sembli extrany, al sud hem visitat tot de monastirs ortodoxes i hem fet una nit a Belgrad, un tomet per la ciutat i ja esta, aixo ha estat tota la visita a Serbia.

Ara estem a Budapest al Sziget Festival, una autentica passada, ahir va comensar amb Iron Maiden, dos hores de concert brutals i ara toca el pas de REM, Jamiroquai, Sex Pistols, Alanis Morisseette, etc, festa fins diumenge.

Vinga nois us deixo que la musica ja fa estona que funciona.

Una abrasada ben forta a tots i com no sigeu felisos.

Beni

1 comentari:

el nen de les oques ha dit...

espero que hagueu pogut disfrutar molt i molt del festival, per aquí tot igual, festa major de duesaigües, el cap de setmana que ve actuacinons amb els diables del poble, i poca cosa més, ah per cert!!! la fira de reus, ja es quasi a terra i la plaça de l'univers podriem dir que ja no existeix.

salut!!!