divendres, 14 d’agost del 2009

3 dies per l'Spain profunda i entrada a Portugal.

Hola a totes, a totes i altres animalons!

Com podeu llegir hem estat tres dies per l'Espanya profunda visitant Lleó, on haviem quedat amb uns pelegrins molt simpàtics, Salamanca i Zamora com ha capitals provincials, a més de poblets de Fachalodid, perdó Valladolid i de Zamora, realment castisos castisos. A part, hem fet el campament base a Pensión Ally a Palència, gran feudo castellà, bonica per ella mateixa. Hem estat allà perque es com el Super Mama, tot gratis i a més molt bona companyia. En conclusió, estic super content d'haver nascut a Catalunya i no en aquestes terres on el pes de segles de tradició es noten massa.

Avui és el nostre segon dia a Portugal i més concretament a la regió de Tras-os-Montes, unes de les zones més deprimides del país, siutat al nord. Voldria trencar un dels tòpics més usuals, la brutícia, la zona està neta, exceptuant algun abocador ilegal que hem pogut veure per la carretera, a més, la gent és amabla i quant parles dels espanyols ells també ens donen la raó, se'ls estimen moltíssim!

Per ara hem visitat unes 5 ciutats i ens hem adonat de la importància que tenen els ponts en aquest país, n'hem vist dos de l'era romana, un amb la seva calçada original molt ben concervada, i dos més de mediavals.; a més de dos castells i d'uns porcs de l'Edad de Bronze, són uns cotxos ben bufons, bastant semblans als toros que hi ha Àvila.

Per demà encara no sabem on anirem, potser cap al nord o potser una mica cap al sud, ja és veurà la qüestió que ara estic aquí escrivint per vosaltres, que sou el més important, la resta ja és veurà.

Vinga sigeu feliços i no patiu tanta calor com nosaltres avui, hem passat dels 40 ºC.

Beni

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo fantàstic que us ho estigueu passant tan bé, però de calor, avui aquí a Reus tampoc ens en fa falta.
Ara mateix estem a 34ºC al termòmetre de la Pl. Prim.
Per cert: com van les resaques de vi?
Apa, ja anirem llegint els comentaris. Feu fotos.

Ramon i Eva

Unknown ha dit...

Bé avui dia 14 d'agost a Salou i Cambrils ja han posat el cartell de complet i ja no cal anar fins a finals de setembre, alemnys per disbauxa, a mi per questions de feina em toca anar quasi cada dia, i us ben asseguro que es agobiant, sobretot conduir.

Disfruteu dels Fados Portuguesos que relaxen molt, i disfruteu del vi, jejeje

Fins Aviat!!!

i com diuen per aquí dalt feu fotos.

Sara i Pere.

Anònim ha dit...

el principi de l'aventura¡ que us ho paseu super bé, (m'agraderia escoltar per un foradet el beni i el jordi parlant portugueisss jejejeje¡)
ens veiem al blog
una salutació pels altres comentaristes
luismi

Unknown ha dit...

Vaig arrivar ahir d´Austria i allí també fa molta calor, no estic segur on estaràs avui, però "oju"
amb els cops de calor no vaigis ben torrat al tornar.
Una abraçada.
Apel.les

Anònim ha dit...

Molt bé, el teu respecte a altres llocs. Al menys, si tan clar ho tens, podries dir quines coses fan que siguin tan castisos i feixites. Potser,aquí a Catalunya el pes dels segles de tradició siguin res, oi?

Dolent viatger ets si ja vas amb prejuicis. Pensa-t'ho.

Demanar respecte quan no és dona, no està bé. Sí, com t'imagines soc de aquestos pobles castisos i, la veritat, no veig molta diferència entre aquests i pobles de certes comarques catalanes