divendres, 21 d’agost del 2009

Visita frustada

Hola a tots!

Doncs si, l'única visita que teniem concertada ha estat fallida perque es va arrebentar el tub del turbo del cotxe. Ens va fotut ràbia perque era al jaciment més gran d'Europa d'art rupestre a l'aire lliure, que hi farem, és una bona excusa per tornar hi veure-ho amb tranquilitat.

El que si que hem pogut veure ha estat les fortaleses que els portuguesos van constuir perque els espanyols no els hi entressin als seus dominis, cosa que també teniem d'haver fet nosaltres, els catalanets.

Ara estem a Coimbra, la ciutat universitària per excelència de Portugal, la veritat que es respira aire universitari per tots costats. Una particularitat que té aquesta ciutat són les Repúbliques estudiantils, són les germandats americanes, peró a l'europea. Hem passat per davant de tres o quatre i semblen més cases okupes que cases d'estudiants. Crec que val la pena vindre per aquí i passar-hi un dia o dos, no está gens malament i als restuarants et posen unes raccions que són impossibles d'acabar, encara que vagis fumat.

Bé, demà toca anar una mica més cap al sud, voldria dir-vos que visitarem, però només tenim previst veure unes ruïnes romanes, la resta sobre la marxa, com sempre perque la nostra especialitat es canviar de pla cada 5 minuts.

Espero que els que estiguieu per Tarragona ciutat hagueu passat un bon Sant Magi, jo per aquí fent bondant, doncs vaig amb l'ànima de la festa que és el Jordi.

Apa doncs, a ser feliços tots plegat.

Beni

2 comentaris:

imma, la del Pont ha dit...

me fa gràcia lo de les muralles "que és el que hauríem d'haver fet els catalanets", me fa molta gràcia.....
Espero que estigueu disfrutant a tope de les vostres vacancetes i, bueno, no gasteu massa!!!! com diem los de poble, jajajajaja

joseapevi ha dit...

Hola,benet....Soc jose de RECA...
Com va tot....acabo d'arribar de vacances i el primer que he fet a sigut mirar a veure si encara estas per estos mons de DEU....
Espero que tu pasis força bé,i disfrutis...
records de la family.....
salutacionsssssssssss