dissabte, 19 de juliol del 2008

Donant un volt per Eslovenia

Doncs si ja em fet el primer tomet per Eslovenia, em passat pel centre, em donat una ullada pels voltants, visitant coves, castells, poblets i sobretot carreteres. D'aqui cap als Alps Julians, una autentica passada tot es aigua, verdor i tranquilitat, tambe ple de guiris esportistes, aqui feiem una mica el cante, entre mig d'escaladors, senderistes, ciclistes i tot de gent extranya que nomes pensen en suar la gota gorda en comptes de passar el temps fent unes bones birres a una terraseta, el que passa que nosaltres tampoc feiem birres, amb lo cares que son no podiem, aixo es com Catalunya, els preus pels nuvols, pero no ens lamentarem, que estem aqui per disfrutar, desconnectar i viure noves experiencies. Ara estem a la costa, mes ben dit la mini costa, tenen com a molt 50 km, no us penseu que estan tots apilonats com a Salou, que va, com que per si ja es cara la vida, imagineu la costa, per tant els guiris es salten el pais i van tots cap a Croacia, pero la costa tambe val la pena visitar-la.

La costa d'Eslovenia esta constituida per 4 ciutats amb molta influencia de Venecia, per tot arreu es troba el lleo alat de Sant Marc, fins i tot a les poblacions de l'interior properes a la costa. El que tambe es troba es la tranquilitat dels pobles i la seva amabilitat, encara que tranquilitat es trenca amb la gran quantitat de festivals que es realitza; avui estem a Koper, be allotjats en una poblacio veina, Lucia, doncs aqui en aquesta ciutat fan 4 festivals simultanis, un de heavy, que va acabar ahir, un de etno jazz, durant diferents dies de juliol i agost, un altre de nova canso, que ara anirem, i finalment un de canso mediterranea. Per cert, en questio de nivell cultural ens passen per la cara, potser no hi ha tantes universitats, pero quasibe tothom son bilingues, eslove i angles, i molts afegeixen alemany, italia, frances i fins i tot el castella.
Quin rotllo de geografia que us estic fotent, pero la veritat es que experiencies com a Siria sera impossible que em passin, encara que tothom, al camping on estavem als Alps i ara aqui la platja tothom mira extranyat al veurem, no ho entenc gaire per que esta ple d'alemanys, holandesos i danesos, entre altres nacionalitats, pero aquests paisos tenen un assortiment, de pankis, heavys, gotics que fa por, pero be, que hi farem, no es pot ser atractiu!
No us he escrit abans per que no hem trobat cap internet cafe, es veu que els esportistes no es connecten i si ho fan, porten els seus propis aparells.

Be com que em voltat una mica aquestes terres, dema anem cap a Croacia, a veure quines coses ens esperen.

Per cert, us vaig explicar que el cotxe estava malalto, doncs no va ser res, suposo que estava cansat del viatget i tambe necessitava una mica de repos, doncs a cal metge no ens van cobrar res, aquesta gent son l'hostia d'amables. Espero que s'encomani aquesta amabilitat.
Vinga a disfrutar de les cervesetes a les terrases.

Jugant escas a Istra


La Medussa de Koper

Decoracio a rural a Perm


Finestra de Ljubljana


Cultura urbana a Ljubljana


La verdor dels Alps

4 comentaris:

TERESA ha dit...

Hola xiquets!
Com van les coses? Ja ha començat el festival? Diumenge va acavar el de Benicàssim, alguns amics van anar i estaven supercontents ja que no hi havia tanta penya com altres edicions (supose que amb la saturació de festivals europeus i sobretot de l'estat, la gent està més distribuida). Jo no vaig anar, actualment prefereixo dedicarme més a la vida familiar i a preparar el pis per al nous inquilins.Per cert, ja me queda menys per anar-me'n de viatget. Seria guai trobar-nos per centro-europa, no? Vinga nens, molts besets i que disfruteu.

Anònim ha dit...

buen, car per car, almenys esteu veient verd, paisatges diferents, pobles i cases amb històries q no s'assemblen a les d'aquí... i les birres... a comprar llaunes fresques al super... com aquí ;)- però valtros podrem prendre-les asseguts enmig d'un camp de gespa-herba natural i sense passar calor, ni suar només sortir de la dutxa... avui al matí sense voler he sentit ún minut de les notícies: avui serà problabement el día més calurós en lo q va d'estiu excepte Vigo i no sé on més... que a partir de mig matí pujaran les temperatures XS de moment el sol està surt q no surt però... TINC POOOOOOR... ODIO LA CALOR!!!!!!!!!!!!!

Que us vagi molt bé la ruta i ves posant alguna foto vostra per veure la cara q feu i lo morenos q deveu estar ja... almenys un braç cadascun (és broma) FINS AVIAT!!!

Anònim ha dit...

paissatges
podreu
un
probablement

mmmmmmmhhhhhh això no té editor

XD PASSEU-HO MOOOOOOLT BÉ!!!!!!

Anònim ha dit...

per cert, i ja és l'últim (DE VERITAT) és que tothom deu estar a la platja o voltant por ahí i m'avorreixo... he entrat al teu perfil d'aquí del blog... saps què hi posa?

eldesero

Sector: Religión
Ubicación: Andorra

Nombre del Blog
lodesero i les seves coses

o ibas de coña o t'ho han posat per defecte al no especificar re...

només era per a que ho sabessis XD

DEW