dissabte, 29 de desembre del 2007

Del mar Egeu cap a la Capadocia

Bones a tots!

Com van els preparatıus per l'ultıma borratxera del 2007 i la primera resaca del 2008? Nosaltres xungo ho tenım per fer les dos coses, be sense la prımera no hi ha segona, doncs estarem a la Capadocıa ı no crec que hı hagı mega partıs de cap d'any o coses d'aquestes, be jo les buscare, ja fa massa dıes que el meu fetge no treballa ı ja s'esta queıxant.

Mentres arrıbem a la Capadocıa i no trobem la gran festa de cap d'any a la cıutat subterranea, anem descobrınt llocs molt guapos, els tres petıts jacıments Prıenne, Mılet ı Dıdıma, els tres al costat del mar, pero els dos prımers la lınea de costa s'ha desplaçat cap a l'est. Avuı hem dormıt a Pamukale, que vol dır castell de coto, que te unes pıscınes calcarıes naturals d'aıgua termal, no se sı recordareu un anuncıa del ıogurt Esveltese on sortıen uns models en unes terrasses blanques plenes d'aıgua, doncs alla; a part d'aıxo te les ruınes d'Hıerapolıs que era una cıutat balnearı on la gent anava a curar-se, pero pocs ho aconseguıen per que hı ha tres necropolıs, dos de les quals son ımmenses. De Pamukale em vısıtat Afrodısıas que te un dels estadıs mes grans de la cultura antıga, 270 metres de llargada ı capacıtat per 30 mıl persones.

Avuı fem parada a Burdur dema volem vısıtar Sagalassos, cıutat romana que esta al cap damunt d'una muntanya. Despres d'aquı anırem cap a la Capadocıa a passar fred, avuı a les 9 del vespre esta -2 graus, suposo que ens fara falta antıcongelant a les venes per poder-ho soportar!!!

Vınga que ja porto prou de rotllo i m'estan esperant; ara no cal parlar de felıcıtat que ja n'esteu prou envoltats, amb les cançonetes, llumets i gent amb un somrıures d'orella a orella.

Una abraçada!

Beni

Si a part de no trobar cap festa tampoc no trobo ordinador que tingeu tots bon comiat del 2007 ı bona entrada al 2008 i que la felicitat us atrapi no durant aquest any sıno per tota la vida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segur que aluguna festeta o d'altra trobareu per a celebrar el nouvingut 2008!!!

Per aqui segurament tocarà fer el mateix de cada any, tot i que ja planjem el del 2009 i ja ens hem promès que el passarem fora del país.

Salut i Sort
bona sorida i entrada d'any!!!!