divendres, 21 de desembre del 2007

A Istanbul d'espera


Eps! ja torno a estar a Istanbul. Vaig marxar el 5 de novembre i ja torno a ser aqui ara, aixo es mala senyal per mi, vol dir que ja falta poc; per altres ja tenen ganes que ja s'acabi i que l'ovella negra torni a casa.

Com que no hi ha gaire a explicar per que tot esta tancat per la celebracio de l'any nou Islamic, ha estat ahir dia 20 coincidint amb la Lluna nova, el seu calendari es llunar i no com el nostre que es Solar; a mes de la meva tancada de 15 hores a l'autobus, que a part de fer Sudokus no podıa fer res mes, us he preparat unes quantes fotos.

Per cert avui arriba el Jordi, conegut al blog pels seus escrits interminables, ara canvia la filosofia del viatge per que deu porta un planing de tot el que s'ha de fer en cada segon, s'ha acabat l'anarquia de llegır la guia la nit abans per saber el que hi ha a la proxim pais o ciutat, ara toca la comoditat de que t'ho portit tot preparat!!!! Esta guapo aıxo d'anar a buscar algu a l'aeroport quant estas de viatge, es una sensacıo molt guapa, no se explıcar-la, espero que algun futur viatge ho pogui fer mes vegades aixo d'anar a buscar amics a l'aeroport i que s'incorporen per compartir experiencies.

Vinga a tots us deixo que mireu les fotos que avui n'hi ha uns quants que estan molt felısos per que comencen vacances, aixo va per tots els profes que conec que son uns quants, ı als altres comenceu a buscar un basto que avıat arrıba el caga-tio, per sort en un parell d'anys ho tornare a repetır, amb l'escusa de ser tıet!!!!!

Beni


On esta el Beni? (Petra - Jordania)
Mosaic picant (Petra - Jordania)
ji! ji! Quina broma (Petra - Jordania)
I es va fer la llum (Petra - Jordania)
Tresor de nıt (Petra - Jordania)
Conductors de carabanes (Wadi Rum - Jordania)
Wadı Rum (Jordania)
Wadı Rum 2 (Jordania)
Camins (Wadı Rum - Jordania)
L'escaufor del foc (Wadı Rum - Jordania)
Despertar (Wadı Rum - Jordania)
Nostalgia (Wadı Rum - Jordania)
Quant es fa fosc (Damascus - Siria)
Damascus de nit (Siria)
Llums de Nadal (Damascus - Siria)
Damascus de nıt 2 (Siria)
Malula (Siria)
Porta (Malula - Siria)
Congost de Sta Tecla (Malula - Siria)
Que hı deıxo les banyes (Malula - Siria)
Mar Musa (Siria)
Frescos (Mar Musa - Siria)
Biblies (Mar Musa - Siria)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt Bones, a aquestes hores de ben segur que el patge reial ja deu estar amb tu per tal de lliurar-te totes les cartes dels nens i nenes que esperen asiosos que arribi el dia 5 per a rebre els regals pertinents, jejejejeje

per cert la grossa de nadal acaba en 1, em sembla que rasco algo, jejejeje

que passeu un bon nadal i una molt bona entrada d'any!!!

des d'aqui continuem a l'aguait de les vostres noticies.

Com que el Jordiet ara està a l'altra banda d'aquest bloc, jo ara seré el que possi els rollos, com aquest jejejejeje

Salut i Sort!!!