dijous, 22 de novembre del 2007

Retorn a Damasc

Doncs si senyors!
He tornat a Damasc per la sencilla rao que no he trobat hotel, el quin m'interesava, segons la guia valia 2,5 euros, 5 $, pero ha plegat, i pels pobles que he passat, en total tres, no n'havia cap que interesses a la meva butxaca. Els que m'han dit eren un que la nit valia 100$, un 5 estrelles, i dos que rondaven els 30 $, 4 estrelles, i com que moure's per Siria es molt facil i rapid, anem cap a Damasc que pago 7 euros per nit, 10 $, la diferencia esta clara. Almenys he pogut fer una de les visites que volia, visitar un museu on hi ha uns mosaics impresionants, volia veure mes, pero no com que no tenia llit, primer s'ha de buscar on deixar-se caure mort.

Avui esteu de sort he trobat un ciber on puc obrir el bloc i ficar fotos (Estan per ordre mes o menys cronologic), espero que us agradin i que us facin viatjar per aquestes terres tant felices!
Beni


Despertar (Hasankyef)


Despertar (Hasenkyef)


Profe i jo (Days az Zaur)

Castell (Days az Zaur)

Compartir (nen bedui, Days az Zaur)
Mmmmm (Days az Zaur)


Avui m'afaites (Raqqa)

Despertar (Palmira)

Salam Malikum (Palmira)

Contemplant (Palmira)
Camell (Palmira)

Descans etern (Palmira)

5 comentaris:

TERESA ha dit...

La millor foto la de l'afaitat, sense dubte. És superbonica, sobretot pel bon rotllo que transmet. Em fa pensar que no estaria gens malament que portases una mica d'això en la motxila de tornada.
Apa, una abraçada valenciana.

Anònim ha dit...

Ei, finalment han aparegut fotos!!!!!
Kines ganes de veure'n més, jeje
Ostras tio, ets l'enveja dels k estem currant com uns desesperats, pero com be diu la gent k t'escriu, sobretot bon rotllo.
Ah, quan et decideixis anar a Jordania, tal i com has pogut observar es molt mes car k les nostres terres, aixi k t'hauras de buscar be la vida si no t'hi vols deixar les butxaques. K tinguis molta sort i bonaventura.
Fins la propera

Jordiet ha dit...

Sensacionals! Les fotos són, sensacionals, ets tu fent amics per tot arreu.

Ahir les vàrem veure amb el Rius de la PRIM i ens férem un fart de riure a les teves costelles, però en el fons teniem una enveja d'un parell de c.....

Em va dir que et fes arribar salutacions, ahir no ho pogué fer pq teniem problemes amb el servidor i no conectava massa bé.

Així que ja ho saps, des del nucli dur de la PRIM, molts ànims!!

En trobarem aviat!

Jordi

judit ha dit...

Beni! Quines fotos més maques...i quin cel més nét. Pel què expliques Damasc sembla un bon lloc per viure una temporadeta...

judit ha dit...

Hola noiet! Quina canya Damasc...no? pel què expliques sembla un bon lloc per viure. I quines fotos! El cel es veu super-net... Petons!!